Vers gevangen oesters, wie wilt dat nou niet? Een echte eye catcher en herinnering aan jouw avontuur als oesterplukker. Klik op de onderstaande link om te lezen over mijn oester plukken avontuur. Ik ging niet alleen op pad voor oesters, maar ook garnalen, zeewier en krabben! Fantastische ervaring wat ik zeker nog veel vaker ga doen. Je bent toch eigenlijk gek als je oesters niet zelf gaat vangen als je een bezoekje aan Zeeland brengt? Zelfs in de haven van Rotterdam zijn deze pareltjes beschikbaar, dus jouw avondje uit staat al om de hoek!
Oesters zijn op vele manieren te eten. Zo uit het vuistje, klassiekers of uit of the box. Zelf koos ik voor een klassieker. Oesters met rode wijn vinaigrette. Enorm smaakvol, chic en ready to go voor elke date night of avondje kokkerellen. Ook koos ik voor lekkere gepekelde uien die ik standaard in de koelkast heb staan. Hiervan staat al een receptje op de website, deze kan je bij dit recept terug vinden.