Koolhydraat arm/beperkte voedingsschema’s

DOWNLOAD ONDERAAN DE PAGINA GRATIS HET VOEDINGSSCHEMA

VOOR HET DIEET

Margot van der Pol voor het afvallen 30 kilo afgevallen koolhydraat arm beperkt dieet informatie interview togoodtobefood

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ผ๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ!

Er staat een nieuw voeddingsschema online boordevol weekmenu’s, een weekend menu, recepten en tips waar je het beste jouw ingrediรซnten kan halen. Het schema (geschreven door Margit van der Pol) werkt super makkelijk, vanwege dat het werkt met een punten systeem (om voor jou de recepten er tussen uit te pikken die voor jou werken). Super handig toch? Lezen even het intro door en weet je weg makkelijk te vinden door de vele lekkere recepten en weekmenu’s.

Margot van der Pol is maar liefst 30 kilo afgevallen in 7 maanden tijd, dankzij het koolhydraat arme/beperkte dieet hield zij het vol. Dankzij haar doorzettingsvermogen en de gratis community (klik hier voor de link) heeft zij haar doel bereikt; zonder dat het haar enige moeite koste.

Ik heb met haar gesproken en was zeer benieuwd naar haar verhaal en hoe de Togoodtobefood en de community van de website haar geholpen heeft. Veel mensen hadden vraag naar haar voedingsschema en motto; binnen onze community. Bij Togoodtobefood zijn we super trots op onze leden zoals Margot, daarom willen wij haar niet alleen in zonnetje zetten; maar hielpen wij haar ook graag met haar verhaal en haar schema’s online te plaatsen waar enorm veel vraag naar is.

ย 

Benieuwd naar haar hele verhaal? Klik hieronder op de link voor een interview met Margot van der Pol.

NA HET DIEET!

Meer dan 30 kilo kwijt binnen 7 maanden!

Margot van der Pol na het afvallen 30 kilo minder togoodtobefood koolhydraat arm beperkt dieet informatie interview

Wil je dat de groep meer van dit soort berichten plaatst en verhalen? Like onze Facebook pagina @togoodtobefood zodat de groep kan blijven bestaan. ๐ŸŽ‰โค๏ธ

word lid van onze facebook groep

Bij de Facebook community vindt je alles zonder poespas. We zijn er gezamenlijk met รฉรฉn doel. Bij de community vindt je onder andere voedingslijsten, makkelijke & snelle informatie, steun (Geen elke vraag is tรฉ gek) en recepten van andere leden. Dit is allemaal gratis inzichtelijk. Dit komt omdat we samen de groep draaiende houden en elkaar inspireren met onze doelen, inzichten en recepten. Ook houden we enorm veel winacties binnen de groep. Like de pagina van TOGOODTOBEFOOD op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te zijn van alle winacties en om deze website en groep draaiende te houden. Boven aan de pagina van deze website vindt je de recepten, bereken jouw waardes en hoe begin je met een koolhydraat arm dieet? Succes!