Over mij

Sam gefileerd togoodtobefood foodblog food blog Sam van der Sluijs foodblog

Mijn naam is Sam en ik hou van nieuwe uitdagende recepten

Waarschijnlijk hou je net zoveel van lekker eten als mij en kan je niet wachten om weer wat nieuws te proberen! Of het kan zijn dat je bezig met een koolhydraat arm/beperkt dieet waarbij deze site tegen kwam. Deze website is namelijk ook een verlenging van de facebook groep ”Recepten groep Koolhydraat arm/beperkt”

Mijn naam is Sam en ik hou van nieuwe uitdagende recepten en mezelf uit te dagen hoe ik iets zo mooi mogelijk kan presenteren. Wat niet al te moeilijk hoeft te zijn, maar wat toch een feestje op tafel brengt. En waarvan ik zeker weet dat het in de smaak gaat vallen bij de hele familie! Ik vind het belangrijk dat je balans vind tussen goed eten, wat lekker is, gezond en gevarieerd. Ik ben geen expert maar weet wel wat goed, lekker en leuk is voor mensen met een koolhydraat arm/beperkt dieet, hobby koks & mensen die net zoals ik willen genieten van heerlijke recepten en prachtige tafels met eten. Zodat jij net zoals ik thuis je familie, vriend of vriendin kan verassen met je prachtige kookkunsten maar het allerbelangrijkste jou zelf!

Niks is moeilijk en alles is aan te leren, dat geld ook zeker voor koken, verbaas jezelf!

 

''Ik neem je mee een kijkje achter de schermen van Gefileerd, ins en outs, recepten & mijn reis die in Nederland is doorgegaan.''

Dankzij het progamma ‘Gefileerd‘ op NPO3 heb ik geleerd wat de voedselindustrie inhoud en neem ik jullie mee in mijn ontdekkingen in Nederland. Wat ik geleerd heb, hoe ik het toepas en natuurlijk tips! Dit doe ik door middel van elke week een nieuw blog bericht te schrijven of te vloggen en uiteraard recepten te delen, zowel op deze website als die van eo.nl/gefileerd. Ik neem je mee een kijkje achter de schermen van Gefileerd, ins en outs, recepten & mijn reis die in Nederland is doorgegaan. Veel dingen ben ik aan het ontdekken. Als het gaat over; waar ik het beste mijn ingrediënten kan kopen voor mijn recepten. Hierbij wil ik laten zien dat duurzaam bezig zijn, niet moeilijk hoeft te zijn met een aantal handvaten en je er voldoening uitkrijgt niet alleen voor jezelf maar ook je omgeving. Laten we bijvoorbeeld samen ontdekken hoe we de lijntjes korter kunnen maken tussen de consument en de boeren.

Gefileerd, elke donderdag om 20.55 uur bij de EO op NPO 3.