Over mij

Sam gefileerd togoodtobefood foodblog food blog Sam van der Sluijs foodblog

Welkom op ToGoodToBeFood oftewel mijn dagboek over alles wat met eten te maken heeft.

Blogs, recepten, reviews, how-to-do’s en veel meer vindt je op deze website. Je vindt hier o.a. een grote keuze uit koolhydraat arme/beperkte recepten;  klik op menu – recepten – Koolhydraat arm/beperkte recepten (voor een enorme keus aan koolhydraat arme & beperkte recepten).  Er is zelfs een webshop bijgekomen, yay! In de webshop vindt je o.a. handgemaakte keuken spullen & accessoires van super leuke, handmade & fairtrade ondernemers. Ik zou zeggen; kijk rond & enjoy!

''Ik neem je mee een kijkje achter de schermen van Gefileerd, ins en outs, recepten & mijn persoonlijke reis; die in Nederland is doorgegaan.''

Dankzij het progamma ‘Gefileerd‘ op NPO3 heb ik geleerd wat de voedselindustrie inhoudt en neem ik jullie verder mee in mijn ontdekking en ontwikkeling;  Bijv. over de herkomst van producten in Nederland. Wat ik geleerd heb, hoe ik het toepas en natuurlijk tips. Voor ‘Gefileerd’ heb ik alle recepten mogen publiceren, blog berichten geschreven en uiteraard duidelijk mogen maken in verschillende live televisie progamma’s; hoe BELANGRIJK dit onderwerp is. Onderaan de tekst vindt je een link van de eerste aflevering ‘Gefileerd’. In totaal bestaat de serie uit 6 afleveringen met elk een eigen onderwerp. De recepten en dagboek/blog berichten vindt je in het menu onder het kopje ‘Gefileerd’ of klík op de linker link. Mijn levens ervaringen dankzij ‘Gefileerd’ heb ik vertaald in verschillende blog berichten. Voor elke aflevering één.

'Gefileerd', bij de evangelische omroep op NPO3.

Op zoek naar de eerste aflevering van ‘Gefileerd’? Klik rechts boven aan de link om de aflevering gratis terug te kijken.

Samenwerking, een super heldere ingeving of suggestie? Laat het mij weten via Info@togoodtobefood.nl; Ik ben Benieuwd!