Gele curry pasta

Het verhaal achter deze curry kunt u terug vinden bij dit recept (Klik hier).

Zelf hou ik enorm veel van curry pasta’s, vanwege dat deze erg makkelijk in gebruik zijn. Zodra je een curry paste maakt, is het in een afgesloten (extreem schoon) potje 2 á 3 weken houdbaar. Daardoor is het een fantastisch recept ter voorbereiding van een lange werkweek. Of natuurlijk, om iemand te verassen en uiteraard jezelf! Doordat je verse ingrediënten gebruikt geeft het een enorme geur explosie. Je krijgt daardoor al erg veel zin om met dit recept aan de slag te gaan. Juist, om deze reden heb ik een heerlijk recept voor je, genaamd Khao Soi. Dit recept is hier terug te vinden. Enjoy!

Gele curry pasta
Ingrediënten
Instructies
  1. Snij de knoflook in kleine stukjes. Breek het citroengras door vieren en voeg dit toe in de blender samen met de overige ingrediënten. Behalve de korianderzaad, komijnzaad en peper.
  2. Zet een pan aan op middelmatig vuur en laat de pan heet worden.
  3. Rooster de komijnzaad en korianderzaad kort in de pan en voeg de peper toe. Voeg het geheel toe in de blender.
  4. Maal het geheel fijn in de blender of eventueel met een staafmixer. Voeg beetje bij beetje de gesmolten kokosolie toe.
Notities

Je kan enorm variëren met de curry pasta. Bak bijvoorbeeld groente naar keuze samen met kipfilet. Voeg de curry pasta toe samen met 450 ml kokosmelk. Laat dit even pruttelen en je hebt al een super lekker gerecht.

Eetsmakelijk!

Vergeet niet een foto te delen via Facebook of Instagram met de hashtag #togoodtobefood!