Terug naar het recept. Loetje zelf staat bekend om de biefstuk met heel veel jus. Zelf bakt Loetje haar biefstuk met margarine (maar liefst met een half pakje margarine), ik bak het met roomboter indem dito. Aan jou de keuze. Ben je klaar met die vieze, taaie stukjes biefstuk van de supermarkt? Kies voor duurzaam vlees. Het liefst rechtstreeks van de boer. Jij kan hetzelfde creëren als elk restaurant. Je moet alleen keuzes maken. Ga je twee keer voor dat goedkopere biefstukje of één keer voor de wat duurdere; waar je een complete beleving voor krijgt? Dit klinkt heel cliché, maar geloof me. Probeer het eenmaal en je wilt niet meer anders. Zodra je hier aan begint, wil je eigenlijk niet meer anders. Beter voor jou en zeker voor het dier. Ik denk dat je sowieso hierna wilt verdiepen in het welzijn van het dier, puur en alleen al door de smaak. Yes, dat klinkt heavy he?! I know, try it en de rest komt vanzelf.
Weet je trouwens hoe jouw favo Biefstukje Bali van Loetje gebakken wordt? Voeg een beetje sambal toe aan de jus tijdens het bakken.