Review; Bake out of the box

91994669-3479-44CE-9926-D04D54094A7E

Review; Bake out of the box

''Bake out the box is  een samengestelde box van verschillende ingrediënten voor een specifiek bak recept; wat jij persoonlijk uit kiest op de website voor jou of een vriend(in).''

Bake out of the box‘ kan je heel letterlijk nemen. Bake out the box is  een samengestelde box van verschillende ingrediënten voor een specifiek bak recept; wat jij persoonlijk uit kan kiezen op de website voor jou of een vriend(in). Over alles in nagedacht. Vaak heb je bij een samengesteld pakket dat je extra ingrediënten moet toevoegen; uit jouw eigen keuken kastje om het recept compleet te krijgen. De samenstelling is zo sterk, dat zelfs de eieren alle ritten van de postbezorgers overleven. Dat is best een applausje waard vind ik zelf. Het recept wat jij uit kiest, is volledig compleet mét bijpassende bakvorm. Zoals jullie weten, vind ik het belangrijk dat een bedrijf ook over het milieu nadenkt. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de bakvormen. De bakvormen van ‘Bake out of the box’ zijn gemaakt van recyclebaar en biologisch afbreekbaar papier. Ook door het gebruik van afgewogen ingrediënten, hou je nooit restanten over en gooi je nooit wat weg. Daar hou ik van!

Win actie

Ter eren van valentijnsdag, ga ik in samenwerking met ‘Bake out of the box’ een bakbox weggeven aan mijn volgers op social media. De ‘Bake out of the box’ die ik ga weggeven, is een overheerlijke stroopwafel boterkoek met stukjes fudge. Zelf was ik enorm benieuwd naar deze combinatie en ik kan je vertellen: ik wil wel nog tien van dezelfde boxen! Man oh man, wat was dit lekker. Ik had een paar stukjes (degene die het overleefd hadden, nadat ik er één geproefd had.) meegenomen naar mijn werk en iedereen was er helemaal verliefd op. Het leuke is, mensen vragen naar een recept waardoor je kan vertellen over deze samengestelde boxen!  Het is écht net even wat anders dan een normaal recept. 

Klik hieronder op de link om mee te doen met de actie en voor de voorwaarden. De actie loopt zowel op Facebook als op Instagram (t/m 18 februari).

''De box zelf is echt met liefde ingepakt. Over elk detail is nagedacht.''

De eigenaresse van Bake out of the box, genaamd Eveline, is zelf he-le-maal weg van bakken. Zo kan ze uren kijken naar verschillende kook progamma’s, zoekt ze het ene naar het andere pérfecte recept op en staat ze het liefst elk moment van de dag in de keuken. Daarom was het starten van een eigen bedrijf in de foodsector, een perfecte keuze zodat wij evenveel kunnen meegenieten van haar samengestelde recepten. Een beetje van jou en een beetje van Bake out of the box! Er zijn acht verschillende boxen waar uit je kan kiezen. De bak boxen zijn zijn ook te koop voor speciale gelegenheden. Deze tijd, in februari, is er bijvoorbeeld een valentijns millionaire shortcake box (hyperlink). I mean.. de naam alleen al laat mij watertanden. Wat ik vooral leuk vind hieraan, is dat je het alleen kan maken VOOR iemand, je kan de boxen samen maken én weggeven als valentijns cadeau. Dan heb je tijdens de lockdown ook nog eens een leuke bezigheid waar je echt trots op kan zijn.  Want zeg nou zelf.. de liefde gaat altijd door de maag, bij mij teminste wel :).

De box zelf is echt met liefde ingepakt. Over elk detail is nagedacht. Zodra je de box opent vindt je een persoonlijke handgeschreven groet van Eveline. Vervolgens is er crêpepapier gebruikt om de ingrediënten mooi te verpakken als een ware surprise box. Elk bakje (dat precies is afgewogen), heeft een handgeschreven label met wat er in het bakje/zakje te vinden is voor het recept. Daardoor voelt het heel eigen, identiek en hoef je eigenlijk alleen nog de juiste bakjes/zakjes toe te voegen op het juiste moment (volgens het recept).