Good To Be Food bowl kan ik het beter noemen. Dit is zo’n gerecht waarvan ik er duizend op kan. Variatie, kleur en voor op een stellend smaak! Wat is voor mij de hoofdregel kwá kleuren ”pallet”? Laten we eerlijk zijn, gewoon als een groot foodlover, lekker eten. Daar draait het om, de rest is mooi meegenomen. Mijn hele probleem bij gerechten fotograferen is; dat ik het per direct wil opeten. Niet alleen mijn probleem, maar voornamelijk van mijn vriend. Dit was zo’n simpel receptje uit jouw eigen koelkast (letterlijk wat je hebt liggen) waarbij zijn bordje al klaar staat voordat je überhaupt een gerecht in je hoofd hebt. Ik denk dat we dit allemaal herkennen, ondanks of jouw eigen eten koud wordt; heb je allesssss over voor jouw perfecte foto. Weetje, dit is zo’n gerechtje waar het dus totaal niet bij uitmaakt. Cold served the best! Yas. Dat is nieuw voor mij en het bevalt me. Ik moet er aan wennen, maar ik merk enorm veel voordelen. Niet persé horeca gericht, maar juist ook voor de thuiskok. Deze technieken zijn algemeend bekend bij chefs, die deze vele malen toevoegen. Geen tijd in een gerecht om bij thuis te komen? Nu wel. Het kost misschien 20 min, maar je staat niet te koken. Wat je doet is; checken. Is mijn rijst goed? De groente die ik gebruikt heb voor dit recept; had ik over van een BBQ die avond ervoor, wetende dat ik dit recept zou gaan maken. De extra grill smaak geeft een lekkere extra touch aan dit recept.