-
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Egusi met Yam Fufu geschreven 6 dagen, 7 uren geleden
Nigeriaanse
Egusi met Yam FuFu
”Toen andere klanten in de winkel hoorde hoe graag ik dit recept authentiek wilde maken en hier hulp bij nodig had, kwam de volledige winkel mij helpen. […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht (koolhydraat arme) rabarber cheesecake geschreven 10 maanden, 1 week geleden
(Koolhydraat arme)
Rabarber taart
”Je kan kiezen tussen een koolhydraat arme rabarbertaart óf de rabarbertaart met pistache kokosbloesem deeg”
Ik heb weer overheerlijk, seizoens […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht DIY: Jacuzzi lounge geschreven 1 jaar, 10 maanden geleden
DIY: opblaas Jacuzzi kopen & lounge creëren
”Het is echt een hotspot als lounge met vrienden, je even terug te trekken na een lange werkdag of gewoon te genieten van je omgeving.”
Altijd al gedroomd […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht American stuffed cookies geschreven 1 jaar, 11 maanden geleden
Gevulde Amerikaanse chocolate chip cookies
”Het is echt de bulldozer onder de koekjes (130 gram). Gezond? Nee, dan zit je dit keer verkeerd.”
Wie kent de filmpjes van Instagram en TikTok niet.. De overdreven […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Lemper Ajam geschreven 2 jaren geleden
Lemper Ajam
”De kleverige ketan rijst wordt gevuld met gepocheerde kip, die bereid wordt in een verse (eigengemaakte) boemboe en kokosmelk.”
Lemper ajam, een iets lastiger recept waarvoor je lekker je zaterdag […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Gevulde kwartel & vergeten groenten geschreven 2 jaren geleden
Culinair
Gevulde kwartel & vergeten groenten
”Het kwartelvlees heeft enorm veel gezondheidsvoordelen, zelfs in de middeleeuwen was de mensheid hiervan op de hoogte.”
De kwartel; Een vogel uit de familie van der […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Gevulde portobello's met geitenkaas geschreven 2 jaren, 1 maand geleden
Gevulde porbello’s met geitenkaas
”Yas, het is bijna zover. Het tweede boek van Lisa ligt bijna in de schappen.”
Yas, het is bijna zover. Het tweede boek van Lisa ligt bijna in de […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Review; Rootzz of nature geschreven 2 jaren, 1 maand geleden
Review; Rootzz of nature
”Rootzz of nature reist continue de wereld rond om onontdekte culinaire parels te verkrijgen voor de Nederlandse keuken.”
Rootzz of Nature, een prachtig en compleet nieuw merk die de […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Taco; crispy jackfruit met hennepzaad geschreven 2 jaren, 1 maand geleden
Crispy jackfruit taco gemaakt met hennepzaad
Ik heb weer een heerlijk vega crea bea recept voor jullie. Een crispy jackfruit taco gemaakt met de producten van Rootzz of Nature. Nog niet eerder heb ik gewerkt met […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Lamsschenkel met lente bokbier geschreven 2 jaren, 2 maanden geleden
Biologische lamsschenkels met lente bokbier
”Zodra je vlees haalt direct bij de boer, dien je rekening te houden met het assortiment. Niet elk stukje vlees wat jij voor ogen hebt; ligt er altijd. Dit is een […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Risotto ai funghi; met kha optie geschreven 2 jaren, 2 maanden geleden
Risotto ai funghi
”Bij Masterchef ook wel ‘The death dish’ genoemd.”
Risotto, het meest gevreesde recept van de meeste hobby koks. Bij Masterchef ook wel ‘The death dish’ […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Olijfolie sinaasappel cake geschreven 2 jaren, 2 maanden geleden
”Een fluffy cake gemaakt van olijfolie, met extreem veel poedersuiker en een licht hintje van citrusvruchten.”
Dit recept heb ik nog niet eerder in Nederland voorbij zien komen. Het is een uniek, apart en vrij […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Review; Bake out of the box geschreven 2 jaren, 3 maanden geleden
Review; Bake out of the box
”Bake out the box is een samengestelde box van verschillende ingrediënten voor een specifiek bak recept; wat jij persoonlijk uit kiest op de website voor jou of e […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Taco; Barbacoa geschreven 2 jaren, 4 maanden geleden
Taco; Barbacoa
”Traditioneel wordt een heel schaap op lage temperatuur urenlang gestoofd in een kuil bedekt met aloë vera bladeren.”
Daar gaan we, nog een taco recept. Zoals de meeste […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Vegetarische Yakisoba geschreven 2 jaren, 4 maanden geleden
Yakisoba met udon noodles
焼きそば
”Je kent deze udon noodles wel, te eten bij velen sushi-restaurants en wok take-aways.”
Yakisoba noodles, een geliefd recept hier thuis, wat velen m […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Wortelbox geschreven 2 jaren, 4 maanden geleden
Wortelbox🥕
”Wortelbox wilt graag hun steentje bijdragen op meerdere vlakken. Ze helpen klanten gezond en gevarieerd te eten, zorgen voor een eerlijke prijs voor de teler en over het milieu wordt ook na […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Turkse peppadew & Zwarte olijven tapenades geschreven 2 jaren, 4 maanden geleden
”Voorheen haalde ik al mijn tapenades op de markt, traiteur of bij delicatessenzaken. Tegenwoordig niet meer.”
Tapenades zijn altijd makkelijk om in huis te hebben. Voorheen haalde ik al mijn tapenades op de […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Biefstuk 'Loetje' geschreven 2 jaren, 5 maanden geleden
Biefstuk ‘Loetje’ met vijgen
”Die overheelijke jus van Loetje met een biefstuk waar je u tegen zegt. Dat is iets waar ik me echt op kan verheugen.”
Je kent het wel.. die overheelijke jus […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Alfredo saus met Pappardelle all'ouvo geschreven 2 jaren, 5 maanden geleden
Alfredo saus met pappardelle all’ouvo
”Dit is een pasta gerechtje waarbij je begint vanaf scratch.”
Pastas staan zeker in mijn top tien lijstje. Het is enorm veelzijdig en passend voor […] -
SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht Gepekelde eidooier geschreven 2 jaren, 5 maanden geleden
Gepekelde eidooier
”Door het zout & suiker veranderd de structuur van de eidooiers.”
Een nieuw culinair experiment mag je mij altijd voor wakker maken. Gepekelde eierdooiers die smaken […] - Meer laden
Toggle header