SamvanderSluijs

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 3 jaren, 10 maanden geleden

    ”Er is voor mij een wereld open gegaan aan lekkere, verse gerechten.”
    De Mexicaanse keuken ben ik op dit moment aardig druk mee. Er is voor mij een wereld open gegaan aan lekkere, verse […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 3 jaren, 10 maanden geleden

    ”Ik maak steeds vaker cocktails in het weekend; ik plaats ze op mijn social media accounts.”
    Weer een simpel, makkelijk en leuke creatie voor een avondje met familie & vrienden. Dit keer een […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 3 jaren, 10 maanden geleden

    Sushi salade met kaviaar, paarse wortel en dragonsaus
    Ken je die overheerlijke saus drizzle over een dragonrol sushi? Jup, ik ook. Deze saus heeft een best lang ingredienten lijstje, maar dat is ook zeker de […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 3 jaren, 10 maanden geleden

    ”Stuur je ideeën voor een gepersonaliseerd huwelijksfeestje of voor een super persoonlijk cadeau (voor bijv. een house-warming).”
    De eerste ondernemer die ik graag wil aanbevelen is NewGeek. De eigenaresse […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 3 jaren, 10 maanden geleden

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 3 jaren, 10 maanden geleden

    Vegetarische Marokkaanse couscous schotel
    ”De kikkererwten geven jou nét de extra vitamientjes, mineralen en vezels die je normaal gesproken terug vindt in een stukje vlees.”
    Het is weer tijd voor een […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 3 jaren, 11 maanden geleden

    ”De key van deze broodjes is de truffelmayonaise met de balsamico Cremaceto.”
    Easy peasy luxe broodjes met een italiaanse touch. Lekker knapperige ciabatta broodjes met eigengemaakte truffel […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 3 jaren, 11 maanden geleden

    Som Tam papaya salade

     5/5
    ”Zeg nou eerlijk; wanneer maak je nou een salade van onrijp fruit en een dressing van gestampte sperziebonen?”
    Dit overheerlijke gerechtje is snel, vernieuwend en simpel vo […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 3 jaren, 11 maanden geleden

    Poke bowl the healthy á good way
    Good To Be Food bowl kan ik het beter noemen. Dit is zo’n gerecht waarvan ik er duizend op kan. Variatie, kleur en voor op een stellend smaak! Wat is voor mij de hoofdregel kwá k […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren geleden

    Sea food boil BBQ

    ”Terwijl ik zocht naar goede, biologische en lekkere inktvis, kreeft en garnalen vond ik het belangrijk dat de aankleding op scherp stond.”
    Dit recept is één van die r […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren geleden

    Snelle, vegetarische plaattaart
    ”Het is snel, makkelijk en te bereiden als ontbijt, lunch & diner!”
    Tijdens de quarantaine tijden ga je opzoek naar alternatieven om niet naar de supermarkt te hoeven gaan. Dit […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren geleden

    GEBRADEN BLOEMKOOL ⭒ ANDIJVIE ⭒ LINZEN ⭒ EI ⭒ BOSPEEN ⭒ LENTE-UI ⭒AMANDEL ⭒ HOLLANDAISE SAUS
    ”Bij vlees heb je de standaard variatie, wat wij in ons vlees assortiment te bieden krijgen in Nederland. Me […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren geleden

    Meat vandaag ff niet!
    ”Een menu waar ik trots op ben!”

    Bekijk de aflevering

    Yes, daar gaan we! Ik heb lang gewacht om de recepten te plaatsen. Eindelijk zijn ze hier! Van elke gang staat elk gerecht nu […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren geleden

    ”Uiteindelijk, degene die het proeft; niet de velen malen vouwen, maar de liefde en smaak aan jouw recepten is het gene wat hun bij blijft!”

    ”Bizar wat je binnen 6 weken kan zien van de wereld, leert en […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren geleden

    Gefileerd; de recepten van de grand finale
    Wij, de foodies, moesten onze ervaringen in de Thaise voedingsindustrie gaan verwerken in een haute cuisine diner in een Amsterdams toprestaurant. Slaat de duurzame […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren, 1 maand geleden

    ”Het gerecht draait om de kracht achter de basis van de bouillon.”
    Het allerbelangrijkste van dit recept is de bouillon. Het doel van dit gerecht is dat het de smaakpapillen van een echte vleeseter weet te […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren, 2 maanden geleden

    Gefileerd; Rijst

    De laatste aflevering in Thailand. Wederom weer een pittige. Dat deze reis mij zou veranderen tot op het bot, dat was wel duidelijk. Dat het zo’n impact zou hebben en zo dichtbij zou komen, ja. […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren, 2 maanden geleden

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren, 2 maanden geleden

    Recept
    Red snapper met snelle chilicurry saus

    ”Samen met een bordje biologische rijst maakt dit gerecht tot de perfecte thuiskomer.”
    Overheerlijke Red snapper of witvis met een snel currysausje, klinkt goed […]

  • SamvanderSluijs heeft een nieuw bericht geschreven 4 jaren, 2 maanden geleden

    Gefileerd; Vis/Tonijn
    Dit avontuur heeft mij enorm aangegrepen.

  • Meer laden