Gegraveerde en gepersonaliseerde tapasplanken/glazen van NewGeek

togoodtobefood webshop sam van der sluijs new geek glazen decoratief webwinkel glazen wijnglazen tapas planken

''Stuur je ideeën voor een gepersonaliseerd huwelijksfeestje of voor een super persoonlijk cadeau (voor bijv. een house-warming).''

De eerste ondernemer die ik graag wil aanbevelen is NewGeek. De eigenaresse heet Sarina Twilt en is een oud collega van mij van het laboratorium. Deze dame is een enorme doe-het-zelf’er met heel veel ervaring en vooral léf. Vanaf dag één dat ik haar heb leren kennen was ze druk met het opzetten van haar eigen bedrijfje; met succes! Tot op de dag van vandaag kan je haar terug vinden in giftshops, events en natuurlijk op haar eigen website. Sarina houdt zich vooral bezig met gepersonaliseerde gifts. Niet alleen dat, ze maakt ook veel Poké Terra’s, Fan art en Pins&Buttons. 

''Sarina maakt prachtige ontwerpen door middel van hout gravures.''

Sarina maakt prachtige ontwerpen door middel van hout gravures. Bijvoorbeeld de wijnglazen in de webshop of de whiskyglazen. Wat kan Sarina voor jou betekenen? Je kan haar je ideeën opsturen over een gepersonaliseerd huwelijksfeestje of voor een super persoonlijk cadeau (voor bijv. een house-warming).  Neem een kijkje op haar website voor het gehele aanbod. Of stel je vragen op de website van New Geek.