Begin met het mengen van de droge ingrediënten behalve de cacao poeder. Dit koekjes recept bestaat uit twee delen (marmer effect).
Voeg in een andere kom alle natte ingrediënten toe (behalve de melk) en mix dit met een garde. Zorg dat de roomboter op kamer temperatuur is.
Voeg de droge en natte ingrediënten samen.
Weeg het deeg en split het deeg in tweeën.
Voeg bij één deel het cacaopoeder toe.
Voeg de chocolade chips toe.
Verdeel het melk waar nodig over beiden koekjesdegen.
Vanwege dat het een plakkerig deeg is, kan je het deeg het beste een nachtje laten rusten in de koelkast (echter voldoet 3 uur ook). Zodra je het deeg langer in de koelkast laat staan, krijg je uiteindelijk mooiere, bolvormige koekjes.
Haal éénmalig, midden in het rust proces, het koekdeeg uit de koelkast.
Plaats twee lange vellen huishoudfolie op de tafel en schep op beiden vellen apart het deeg.
Rol het folie strak tot langwerpige en rond vormige rolletjes.