Verwarm de oven voor op 180 °C.
Breng in een pan het water aan de kook en voeg het bouillonblokje toe. Maak ondertussen de portobello's schoon en verwijder de steeltjes.
Zodra het water kookt, leg je de portobello's in de pan en pocheer ze 2 tot 3 minuten. Haal de portobello's uit het water en laat ze uitlekken op een keukenpapier.
Bak ondertussen de spekjes krokant en voeg bij de laatste 30 seconden de gesneden knoflook toe.
Snijd de rode ui, spinazie en peterselie fijn, voeg dit samen in een schaal en meng het goed door elkaar.
Voeg de cayennepeper en wat zout & peper toe naar smaak. Meng het nogmaals door elkaar.
Bak de pijnpoompitten in een droge pan tot dat ze goudbruin zijn & voeg de pijnboompitten toe aan de schaal.
Bak daarna het mengsel van de rode ui, spinazie peterselie en pijnboompitten tot dat het bijna gaar is en voeg de uitgebakken spekjes toe.
Verdeel het mengsel over de vier portobello's en verkruimel het geitenkaas over de portobello's.
Plaats de portobello's voor 10 á 15 minuten in de oven. Enjoy!