Ga terug

Romige Toscaanse garnalen

Bereidingstijd 15 min
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 300 gram Biologische garnalen
  • 6 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel roomboter
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 200 gram verse spinazie
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 100 milliliter room
  • 100 gram tomaat
  • Zout & peper

Instructies
 

  • Pers de knoflook en snijd de ui fijn. Verhit de roomboter in een hapjespan en fruit de knoflook en ui.
  • Voeg de garnalen en Italiaanse kruiden toe en bak ze een paar minuten mee tot ze roze zijn. Snijd ondertussen de tomaat zo fijn mogelijk.
  • Haal de garnalen even uit de pan en zet apart.
  • Giet nu de room in de pan, voeg de fijngesneden tomaat toe. Voeg naar smaak peper & zout toe. Laat de saus een beetje inkoken.
  • Voeg vervolgens de spinazie en Parmezaanse kaas toe en roer alles goed door elkaar. Wanneer de spinazie aan het slinken is kun je de garnalen weer toevoegen.