Ga terug

Japanse salade met kaviaar, rode wortel & dragonsaus

Ingrediënten
  

  • 2 paarse wortels
  • 150 gram rucola
  • 2 lente-ui
  • ½ komkommer
  • 75 gram verse zeewiersalade
  • 1 avocado
  • 1 eetlepel zwarte sesamzaadjes
  • 10 gram kaviaar
  • Andere groente die je kan verwerken in een salade; zoals taugé, cherrytomaatjes enzovoort.

Japanse dragon dressing

  • 4 eetlepels worcestersaus
  • 6 eetlepels mayonaise
  • snufje zout & peper
  • ½ eetlepel sojasaus
  • 2 eetlepels azijn
  • 1 eetlepel knoflookolie
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 1 eetlepel zwarte sesamzaadjes
  • 1 theelepel cayennepeper poeder
  • 1 theelepel ketjap manis

Instructies
 

  • Meng alle ingredienten voor de dressing en plaats dit aan de kant.
  • Pak een mooie schaal en voeg hier in de gewassen rucola of sla naar keuze en swirl 1/3 van de saus over de rucola.
  • Snij alle ingrediënten naar wens en plaats dit boven op de rucola.
  • Voeg de kaviaar toe in het midden van het gerecht.
  • Maak een mooie swirl over het gerecht met de dragonsaus.
  • Besprenkel het gerecht met de zwarte sesamzaadjes.