Ingrediënt: Wortels

boeuf bourguignon

boeuf bourguignon

Het water loopt al in mijn mond als ik de naam boeuf bourguignon hoor.. Dit gerechtje heeft altijd bij mij nieuwsgierigheid naar boven gebracht en eerlijk gezegd weet ik niet waarom, maar de naam sprak mij erg aan plus dat het een frans stoof gerechtje is 

Pulled chicken taco’s met coleslaw

Pulled chicken taco’s met coleslaw

Wie kent het tegenwoordig niet pulled pork, het is ondertussen een hele hype geworden.. Daarom dacht ik pulled chicken kan toch ook? En wat ben ik blij dat ik het geprobeerd heb. Man oh man wat is dit lekker je eet je vingers erbij op 

Romige gele curry met gebrande noten & zoete aardappel

Romige gele curry met gebrande noten & zoete aardappel

    Voor mijn eerste recept op mijn blog wou ik iets wat niet al te moeilijk is om na te maken maar waarvan ik zeker weet dat als je dit gerecht maakt zeker terug komt om te kijken wat het volgende recept is wat